StartSitemap / översikt / struktur / karta över webbplats Mogensen.se på svenskaMogensen.se in english

Om oss

Vår affärsidé är att alltid leverera en komplett lösning anpassad till våra kunders behov. Vi är en partner genom hela projektet, från behovsinventering till driftsättning.

Även efter installationen bidrar vi till våra kunders produktivitet genom att erbjuda ett komplett underhållsprogram med reservdelar och löpande service.

 


 

Konceptet

Mogensen är en effektiv och trygg partner genom hela processen, från behovsinventering till driftsättning och service. Med stor lyhördhet och starkt kundfokus levererar vi helhetslösningar för alla siktbehov.Mogensen är en effektiv och trygg partner genom hela processen, från behovsinventering till driftsättning och service. Med stor lyhördhet och starkt kundfokus levererar vi helhetslösningar för alla siktbehov.

Genom ständig utveckling och kvalitets-säkring i produktionen kan vi alltid svara upp mot kundens krav på ekonomi, kvalitet och leveranssäkerhet.

Även efter installationen bidrar vi till våra kunders produktivitet genom att erbjuda ett komplett underhållsprogram med reservdelar och löpande service.

 


 

Fakta om Mogensen

Fredrik Mogensen AB har 25 anställda. Av omsättningen på 53 miljoner kronor är exportandelen 80 procent. Företaget certifierades 1997 enligt ISO 9001. Vi är också AAA-rankade när det gäller kreditvärdighet av Dun & Bradstreet.

 

Ladda ner vårt ISO-certifikat  


 

Historia

Det revolutionerande genombrottet kom 1947 då han byggde prototypen för den första Mogensen Sizer, enligt principen att olika stora partiklar har olika stor sannolikhet att passera en siktduk, även när partiklarna är mindre än siktdukens maskor. Lutande plan på siktdukarna ger bättre effekt och ökad kapacitet.Grunden för våra siktar är ett resultat av teknologie doktor Fredrik Mogensens forskning.

Det revolutionerande genombrottet kom 1947 då han byggde prototypen för den första Mogensen Sizer, enligt principen att olika stora partiklar har olika stor sannolikhet att passera en siktduk, även när partiklarna är mindre än siktdukens maskor. Lutande plan på siktdukarna ger bättre effekt och ökad kapacitet.

Mogensens internationella expansion tog fart på 1960-talet. Idag finns vi representerade i Europa, Asien och Nordamerika. Företaget flyttade till Hjo 1970 och 1995 uppgick vi i tyska koncernen Allgaier Werke GmbH.


 

Miljömedvetenhet

Vi på Mogensen vill bidra till en långsiktigt hållbar utveckling av miljön genom:

 

 

Kontaktinfo

Fredrik Mogensen AB

Sveavägen 26

SE-544 50 Hjo, Sweden


Tel: +46 (0)503-323 40

 

info@mogensen.se

www.mogensen.se

 

Ordlista

Siktmaskiner, siktutrustning, siktning, storlekssortering, sizer, bulkmaterialhantering, fraktionering, vibrationssiktar etc. Läs mer...